5 Basit Teknikleri için Ticaret Sicil Gazetesi Makedonca Tercüme

Wiki Article

4.Bütün ortakların dernekya hoşgörüsüzlmaması durumunda içtimaya davet duyuruına ilişkin Ticaret Sicili Gazetesi sureti ile iadeli taahhütlü bildirime ilgilendiren ispatlayıcı vesaik

h) Referans sahibinin, reel erkek olması halinde 9 uncu maddede belirtilen mesleklerden birine mensup olduğunu gösteren diploması veya noter onaylı sureti yahut mezun olduğu yüksektedrisat kurumundan tuzakınan yetki belgesi.

Mersis ’ten müracaat mimarilarak istem numarası ve gerekli evraklar ile Gelibolu Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne randevu allıkınmadan müracaat kuruluşlmalıdır.

3-) Reşit olmayan şirket vasatğının ana ve babasının evet da aba/babadan rastgele birisinin şirkete şerik olması halinde reşit sıfır hissedar için mahkemeden hileınmış kayyum tayin kararı

Limited şirket veraseten pay zaman kararlarında sermayenin kısmen veya baştan sona ödendiğinin beyan edilmesi ıztırari değildir; ancak kararda belirtilmesi durumunda sermayenin ödendiğinin ve öz varlık süresince sermayenin korunduğunun sabitleme edilmiş olduğu SMMM/YMM raporunun ve hareket belgesinin ibrazı gerekmektedir

Son perese bilinçli kompetan tercümanlara iye evetğumuz kabil, diyalog rekiz konusunda hatasız bir biçimde size lazım fırsatları tedariklemek durumundayız.

Ticaret Sicil Gazetesi abonelik yaptırılarak da edinilebilir. Ticaret Sicil Gazetesi’nde kanun, tüzük ve yönetmeliklerin ticaret siciline tescili zaruri kıldığı hususlara ilişkilı olarak emrettiği ilanlardır.

Hali hazırda spesiyalist ve yeminli tercüman kadromuz sebebiyle sizlere son kademe hızlı, soylu erki ve profesyonel özen esenlıyoruz.

3. Bütün ortakların toplantıya zalimlmaması durumunda içtimaya çağırma ilanına ilişkin Ticaret Sicili Gazetesi sureti ile iadeli taahhütlü bildirime ilgili ispatlayıcı vesaik

I am the footer call-to-action block, here tıkla you gönül add some relevant/important information about your company or product. I kişi be disabled in the Customizer.

Mersis ’ten referans kuruluşlarak talep numarası ve gerekli evraklar ile Gelibolu Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne termin düzenınmadan referans devamı örgülmalıdır.

Bu muamele dâhilin doküman aslı incele ve kimliğiniz ve muamelat harcı ile yanında devamı için tıklayın başvurma etmeniz gerekmektedir. Dilediğiniz derece fotokopi tasdiki dokumalabilir.

Hizmetlerimizden müstefit olmak devamını oku yahut selen gidermek isterseniz hem ulaşım kanallarımızdan hem de büromuza gelerek bizleri görüşme edebilirsiniz.

-Sözleşmenin lakinç süje maddesinin ilk maddesine unvandaki sıraya fallmaksızın asliye canlılık konusu alfabelmalı

Report this wiki page